Duvan cup..

Nu har man kommit tillbaka från Duvan cup.. Och för er som inte vet vad är kommer här en förklaring på vad det är:

Duvan Cup är en innebandyturnering som genomfördes första gången 1984 i Tannbergsskolans sporthall i Lycksele. Som arrangör för evenemanget stod fritidsgården Duvan som då drevs av Pingstförsamlingen i Lycksele. Behovet av drogfria alternativ var en av de främsta anledningarna till att det första Duvan Cup genomfördes. Under årens lopp har Duvan Cup kommit att utvecklas till en stor folkfest simage7om berör alla åldrar. I Lycksele är året numera uppdelat i före och efter Duvan Cup. Duvan Cup lockar spelare och besökare från hela Norrland men även från andra delar av landet. Under helgen, som genomförs den sista helgen i januari, deltar ca 60 lag (ungefär 800 spelare) och tillsammans med antalet besökande brukar evenemanget dra till sig omkring 2500 personer. För att Duvan Cup ska kunna genomföras hjälper omkring 200 personer till ideellt med allt från städning till godisförsäljning. Duvan Cup omsätter omkring 250 000 kronor och sex personer jobbar under merparten av året ideellt med förberedelser inför nästa års evenemang. Duvan Cup är en innebandyturnering för amatörer och antalet licensierade spelare per lag är begränsat. De spelregler som gäller för lagen är SIBF:s regler med några undantag. Bland annat ska det alltid vara minst en tjej på planen och man spelar på handbollsmål istället för vanliga innebandymål. Spelet med handbollsmål har följt med sedan begynnelsen, och har visat sig vara populärt både bland spelare och publik. Det är korta matcher, ca 12 minuter, och oavgjorda matcher avgörs via "Sudden Death".
image6image5

 Helgen erbjuder numera inte bara innebandy utan även en mängd konserter med både lokala och mer erkända artister. Under årens lopp har vi haft privilegiet att få presentera storheter som Carola, Narnia, Bröderna Ådahl, m fl. Under helgen genomförs ett antal kringarrangemang, som har gjort Duvan Cup till en äkta folkfest. Dessutom finns ett café som serverar mackor, godis och mat natten lång. Som arrangör för Duvan Cup står idag Pingstförsamlingen i Lycksele. Helgens huvudsyfte är fortfarande att kunna erbjuda ett drogfritt evenemang för Lyckseles och andra kommuners ungdomar.

Källa: http://www.duvancup.se

Om ni vill veta hur det gick för oss så kommer här en lista på hur det gick:
Första matchen förlorade vi, Andra vann vi på W.O (Walk Over), Den tredje förlorade vi.
Vi hamnade i Sextondelsfinal genom lottning av bästa treor.

Men där tog det stopp för oss. Vi förlorade med 9 - 2.. Men vi var inte riktigt i samma liga. Alltså dom vi mötte var klart bättre än oss.. Men vi försökte iaf..

Nu blir det ett nytt år av skola, mat, träning och vila. Så man är bättre nästa år.

Youtube

Hittade en låt på youtube som verkligen stämmer in på mig.. Speciellt när jag är nere.. Det stämmer in på hur jag har haft det och hur det är nu också..


Musiken!

Utan musiken skulle jag kanske inte finnas längre.. Musiken har varit (och är min räddare i nöden).. Utan musiken stannar typ min värld.. Jag behöver musik i min dagliga vardag.. För att fungera.. Låter det så dumt eller har jag blivit beroende av musiken?? Måste jag in på av-vänjning från musiken eller ska jag skita i det och bara lyssna på?

RSS 2.0