Gott nytt år...

Hoppas ni som läser detta får ett gott nytt år.. Fullt med kärlek med tanke på att det verka som det inte kommer att bli så för mig.. Full av kärlek menar jag.. I alla fall inte den sortens kärlek jag vill ha..

Men ha ett gott nytt år och sup inte skallen av er ikväll

Emil Brandell

Avundsjuk

Jag är avundsjuk på B, S, I, J, R och D. Ja alla som har en partner. Varför ska det vara så svårt för mig att få någon att tycka om? Varför har jag inte den turen som dom har? Jag vet inte varför, men det verkar som om alla är rädd för mig. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Har jag gjort något mot någon i ett tidigare liv?

Just nu känns det som att jag vill skära mig. Men jag har lovat att inte göra det något mer. Och det löftet tänker jag hålla. Hur svårt livet än blir så blir det inte bättre för det.


Det finns en tjej som jag har känslor för (Kan inte beskriva mina känslor som jag har mot henne). Men hon har en kille sen några år tillbaka och jag är inte den typen förstör för andra. Hon vet hur jag känner för henne, men det verkar som jag kan dra åt skogen med dessa känslor. Jag vet inte vad jag ska göra... Jag tänker på henne dag som natt, men jag kan inte sluta älska henne. Men jag kan inte göra något längre.. Det är väl lika bra att jag går i celibat och slutar helt och hållet med allt som har med kärlek att göra. Det verkar som det enda jag kan göra, för universum verkar ha glömt bort mig som ensam är.

Emil Brandell


Nu är man vuxen...

Eller är man??

Vad menar egentligen med att man blir vuxen??
Är det en viss ålder som man blir vuxen??

Om det är som man uppför sig så skulle jag nog tro att jag har varit vuxen ett bra tag.. Med en gnutta barna-sinne.

Eller har det verkligen med åldern att göra??
Folk säger att nu när man har blivit tjugo så är man vuxen. Varför är det just tjugo? Är det för att man kan gå på systemet och köpa?
Det är det enda som jag kan tänka mig när man blir tjugo..

Men i alla fall så är man nu tjugo år gammal.. Tänka sig, redan tjugo år sen man föddes.. Gud vad tiden går fort..

Satt och tittade på gamla bilder häromdagen och jag blev lite sentimental av att se mig själv som barn och vars jag har kommit i livet..

Emil Brandell

God Jul..

Jag vet att man ska vara glad över att man får något i julklapp, men jag kan inte hjälpa att jag känner mig avundsjuk.. Fick en i förtid.. Utan I och J... Sen fick jag en nu idag(Julafton).. Vet ni vad allt det jag fick var?

Ett halsband (med en miniatyr-munspel) Utav I&J i förtid.
Ett paket rakblad utav mor min..

Jag vet att man inte ska vara avundsjuk..  Men jag är det..

Känner mig deprimerad.. Fick ju inget jag ville ha.. Men jag är ändå glad över det jag har fått...

Fattar inte varför jag känner såhär..

Har kännt mig nere ett bra tag nu.. Försöker hålla uppe skenet, men snart orkar jag inte.. Det känns som jag bara ska gråta.. Men jag vet inte varför..

RSS 2.0